Ajánlataink

Portfolio blogger

Intelliméter

Blog az okos mérésről, amely a közeljövőben lehetővé teszi, hogy tudatosabban és takarékosabban használjuk az áramot, a gázt, a vizet és a fűtés bármilyen formáját. Hisszük, hogy az új intelligens mérőeszközök bevezetésével mindenki jól jár: a fogyasztók, a szolgáltatók, az állam, az erőművek, sőt – a megújuló energiaforrások jobb kiaknázásával – egész bolygónk.

Facebook

Friss topikok

Legfrissebb hírek

A további rezsicsökkentés lassíthatja az okos mérőket
2013.06.01. 09:56

energia_villanykorte_aramar1301_1.jpgFigyelmeztető jel a hazai okos mérési projektek szempontjából is, hogy a "különadókkal sújtott" energiaipar beruházásai több mint 30 százalékkal csökkentek az első negyedévben, és a bejelentett újabb rezsicsökkentés várhatóan tovább ront a helyzeten. Így félő, hogy az energiaszektor kedvezőtlen klímája várhatóan lassítani fogja a szolgáltatók által nemrég elindított okos mérési tesztprojekteket is.

A teljes cikket elolvashatod az Intelliméter oldalán.

2 komment



Címkék: smart grid okos mérés Mavir rezsicsökkentés smart meter


A bejegyzés trackback címe:

https://intellimeter.blog.hu/api/trackback/id/tr415337883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röhögő 2013.06.01. 11:55:03

Teljesen feleslegesek az okos mérők. A széndioxid mennyisége a levegőben államilag szabályzott lesz és majd a Gányolmány 5. módosításába beteszik a csökkentését.

Magyarország jobban teljesít.

campobaszo 2013.06.01. 12:41:08

Előbb-utóbb ingyen lesz az áram,feleslegessé válik minden mérő!
süti beállítások módosítása