Ajánlataink

Portfolio blogger

Intelliméter

Blog az okos mérésről, amely a közeljövőben lehetővé teszi, hogy tudatosabban és takarékosabban használjuk az áramot, a gázt, a vizet és a fűtés bármilyen formáját. Hisszük, hogy az új intelligens mérőeszközök bevezetésével mindenki jól jár: a fogyasztók, a szolgáltatók, az állam, az erőművek, sőt – a megújuló energiaforrások jobb kiaknázásával – egész bolygónk.

Facebook

Friss topikok

Legfrissebb hírek

A legnagyobb magyar okos mérési tesztprojekt indul az idén
2013.07.02. 09:05

20120625-mavir-iranyitokozpont-diszpecserkozpont4.jpgTavaly ősz óta több okos mérési tesztprojekt is folyik az országban, de a legnagyobb és a legígéretesebb még hátra van: a tervek szerint még az idén kétéves, országos okos mérési kísérleti projektet indít a MAVIR. Az állam többségi tulajdonában álló villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tesztjének a méretén kívül nagy előnye még, hogy anyagilag nem terheli sem a fogyasztókat, sem az államkasszát, ráadásul egy versenysemleges, többközműves modellt tesztelnek.     

A teljes cikket elolvashatod az Intelliméter oldalán.

2 komment



Címkék: portfolioblogger okos mérés Mavir okos mérő smart meter okos mérés pilot program


A bejegyzés trackback címe:

https://intellimeter.blog.hu/api/trackback/id/tr35387284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2013.07.03. 02:48:41

Lefordítom a cikket magyarra:
- amikor nem akarsz áramot fogyasztani, mert nem vagy otthon vagy alszol, olcsó lesz.
- amikor áramot akarsz fogyasztani, mert hazaértél a melóból és nekiesnél a házimunkának, bazira drága lesz.
süti beállítások módosítása