Ajánlataink

Portfolio blogger

Intelliméter

Blog az okos mérésről, amely a közeljövőben lehetővé teszi, hogy tudatosabban és takarékosabban használjuk az áramot, a gázt, a vizet és a fűtés bármilyen formáját. Hisszük, hogy az új intelligens mérőeszközök bevezetésével mindenki jól jár: a fogyasztók, a szolgáltatók, az állam, az erőművek, sőt – a megújuló energiaforrások jobb kiaknázásával – egész bolygónk.

Facebook

Friss topikok

Legfrissebb hírek

Okos otthonok: a jövő spórolási technikája
2013.07.06. 12:56

8272211719_cb78ceda33_z.jpgGyakorlatban is bizonyított az okos mérőóra! Mit gondolsz, Te mennyit spórolnál, ha az villamosenergia-fogyasztásodat jobban szemmel tartanád? A Jolin család tapasztalatai alapján többet, mint hinnéd. Lucy, férje Dan és két fiuk, Louis (6) és Max (3) egy hathetes kísérletben vettek részt angliai otthonukban, melyet a British Gas szervezett. A család és a szakértők arra voltak kíváncsiak, hogy ez az új technológia mennyi energiát és pénzt takaríthat meg a négytagú családnak. A kutatás eredményeiről a The Guardian számolt be.

A teljes cikket elolvashatod az Intelliméter oldalán.

 

Szólj hozzá!



Címkék: smart home okos mérő smart meter okos otthon


A bejegyzés trackback címe:

https://intellimeter.blog.hu/api/trackback/id/tr895393432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása