Ajánlataink

Portfolio blogger

Intelliméter

Blog az okos mérésről, amely a közeljövőben lehetővé teszi, hogy tudatosabban és takarékosabban használjuk az áramot, a gázt, a vizet és a fűtés bármilyen formáját. Hisszük, hogy az új intelligens mérőeszközök bevezetésével mindenki jól jár: a fogyasztók, a szolgáltatók, az állam, az erőművek, sőt – a megújuló energiaforrások jobb kiaknázásával – egész bolygónk.

Facebook

Friss topikok

Legfrissebb hírek

A legtöbb fogyasztónak fogalma sincs az okos mérésről
2012.11.04. 09:55

People_Questionmark.jpegA friss felmérések szerint az amerikaiak nagy többsége még mindig nem tud semmit az okos mérőkről (smart meter) és az okos hálózatokról (smart grid). Pedig már majdnem minden harmadik háztartásban új típusú, intelligens fogyasztásmérő működik. A magyar fogyasztók valószínűleg még kevésbé tájékozottak, hiszen nálunk csak az idén nyáron kezdték tesztelni az okos mérőket.

A teljes cikket elolvashatod az Intelliméter oldalán.

Szólj hozzá!



Címkék: smart grid portfolioblogger okos hálózat smart metering okos mérés okos mérő smart meter Smart Grid Consumer Collaborative


A bejegyzés trackback címe:

https://intellimeter.blog.hu/api/trackback/id/tr74888521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása